Herhaalrecept

U kunt hier een herhalingsrecept aanvragen. Het gaat om recepten die u al eerder van uw huisarts voorgeschreven heeft gekregen. Voor nieuwe recepten dient u eerst een afspraak te maken met uw huisarts.
Vul het formulier volledig en zo correct mogelijk in. U kunt de benodigde informatie terug vinden op het etiket en/of de verpakking van het medicijn. Doorgaans kunt u uw medicijnen van herhalingsrecepten die op werkdagen voor 11.00 uur zijn aangevraagd , twee werkdagen later na 9.00 uur bij uw apotheek afhalen.
Wegens de grote vraag aan medicatie zijn herhaalrecepten pas drie werkdagen na aanvraag beschikbaar bij uw apotheek.
********************************************************************************** LET OP: In verband met de samenvoeging van huisartsenpraktijk G. Visser en huisartsenpraktijk Joustra tot huisartsenpraktijk Galecop is er ook een nieuwe website actief. Deze is te bereiken op https://www.huisartsenpraktijkgalecop.nl. Vanaf 1 juni is het mogelijk om u te registreren op een patiëntenportaal. Via dit portaal kunt u voortaan uw herhaalrecepten aan gaan vragen. Aanvragen per mail stopt per 25 juni. ***********************************************************************************
Vul hier uw naam en voorletters in.
Vul hier uw adres in.
Vul hier uw postcode in (vb. 1111AA).
Vul hier uw woonplaats in.
Medicijnen
Naam medicijnSterkteAantalDosering