Spreekuur

Welk spreekuur ?
Elke werkdag is er een ochtend en middag spreekuur, behalve op dinsdagmiddag. Normaal gesproken maakt u eerst een afspraak met de assistente en komt u naar dit spreekuur. Eenvoudige vragen kunnen vaak ook telefonisch door de assistente beantwoord worden.

Het is ook mogelijk om 's morgens een telefonisch consult aan te vragen. De huisarts belt u dan 's middags terug. U hoeft dan niet naar de praktijk te komen. Mocht u fysiek niet in staat zijn om naar het gewone spreekuur te komen dan kan de huisarts ook een huisbezoek afleggen.

Afspraken maken
Om uw en onze tijd zo efficiënt mogelijk in te kunnen delen, werken we alleen op afspraak. Tijdens de openingstijden kunt u bellen voor het maken van een afspraak voor het spreekuur of voor het aanvragen van een huisbezoek. Het aanvragen voor een telefonisch consult loopt ook via de assistente. Dit moet voor 10.00 uur aangevraagd worden. Zij noteert uw vraag of klacht, de huisarts belt 's middags terug.

EHBO
Bij spoedeisende klachten of verwondingen hoeft u niet eerst een afspraak te maken. U kunt direct naar de praktijk komen. Als u van tevoren even belt, kan de huisarts rekening houden met uw komst.